Si ta instaloj kartën eSIM nga Airalo manualisht në pajisjen time iOS?

Jo të gjitha pajisjet iOS i pranojnë kartat eSIM,<0> ndaj është ide e mirë të kontrolloni që pajisja juaj i mbështet kartat eSIM para se të filloni. Ju lutemi ndiqni hapat në këtë artikull për të kontrolluar nëse pajisja juaj iOS mbështet eSIM dhe është e shkyçur nga operatori .

Pasi të keni konfirmuar që pajisja juaj iOS i pranon kartat eSIM dhe është e lidhur me një internet të qëndrueshëm, mund të ndiqni këto hapa për të konfiguruar një kartë eSIM.

I. INSTALIMI

 1. HAPNI aplikacionin Airalo.
 2. SHTYPNI Kartat e mia eSIM.
 3. SHTYPNI kartën eSIM që doni të instaloni.
 4. SHTYPNI Shfaq udhëzimet.
 5. Manuali TAP .
 6. DILNI nga aplikacioni Airalo, pastaj SHKONI te Cilësimet.
 7. PREKNI Celular ose Mobil
 8. TAP Shto eSIM.
 9. PREKNI Përdor kodin QR.
 10. PREKNI Jep detajet manualisht.
 11. Nga aplikacioni Airalo, KOPJONI Adresën SM-DP+ dhe ngjiteni në fushën e Adresës SM-DP+.
 12. Pastaj, KOPJONI dhe NGJITNI Kodin e Aktivizimit dhe Kodin e Konfirmimit (nëse ju kërkohet).
 13. TAP TJETËR.
 14. PREKNI Vazhdo dy herë.
 15. PRISNI disa minuta që t'ju aktivizohet karta juaj eSIM.
 16. PREKNI U krye.
 17. SHTONI një Etiketë plani celular/mobil në kartën eSIM të instaluar rishtas.
 18. PREKNI U krye.
 19. JEPNI Airalo ose etiketën tuaj të preferuar.
 20. PREKNI U krye.
 21. TAP Vazhdo.
 22. ZGJIDHNI Linjën Parësore për thirrje dhe mesazhe me tekst.
 23. PREKNI Vazhdo.
 24. ZGJIDHni linjën tuaj kryesore për iMessage dhe FaceTime.
 25. PREKNI Vazhdo.
 26. ZGJIDHNI kartën tuaj eSIM nga Airalo për internetin në celular/mobil.
 27. GARANTONI që opsioni "Lejo ndërrimin e internetit celular" të jetë i çaktivizuar.
 28. TAP Vazhdo.

Pas përfundimit të këtyre hapave, faqja e instalimit do të mbyllet. Pasi të jetë instaluar eSIM, ndiqni udhëzimet në faqen e instalimit të eSIM për të siguruar lidhjen e duhur.

II. HYRJA NË INTERNET

 1. SHKONI te Cilësimet.
 2. PREKNI Celular ose Mobil
 3. TAP eSIM tuaj.
 4. SIGUROHUNI që karta eSIM është e aktivizuar. Nëse jo, ndryshoni opsionin Aktivizo këtë linjë.
 5. KONTROLLONI nëse ju duhet të aktivizoni Roamingun e Internetit në pajisjen tuaj duke hapur aplikacionin Airalo dhe duke shfaqur udhëzimet e kartës suaj eSIM.
 6. NDRYSHONI Roamingun e Internetit në NDEZUR ose FIKUR.
 7. SHKONI te Cilësimet Celulare ose Mobile.
 8. TAP Të dhëna celulare ose celulare dhe zgjidhni eSIM-in tuaj.

Karta juaj eSIM duhet të lidhet automatikisht me një rrjet të mbështetur celular.

Mund të shikoni gjithashtu videon tonë për të ndjekur udhëzimet e instalimit të kartës manuale eSIM në iOS. 

Nëse ju duhet më shumë ndihmë, kontaktoni personelin tonë të mbështetjes dhe do të jemi të gatshëm t'ju ndihmojmë.

Preferoni një metodë tjetër instalimi? Mund të ndiqni këto mënyra të tjera instalimi:

Pyetje të ngjashme

Tema të tjera

Ju duhet akoma ndihmë?

Na kontaktoni dhe ekipi ynë i mbështetjes së klientit do t'ju kontaktojë sa hap e mbyll sytë.
Na dërgoni një mesazh
Të drejtat e autorit Airalo © 2021
 • x