Si të regjistrohem për një llogari në Airalo?

Ka dy mënyra për t’u regjistruar në një llogari në Airalo, faqja e internetit të Airalo-s dhe aplikacioni Airalo.

Në faqen e internetit të Airalo-s:

  1. Shkoni te faqja e internetit të Airalo-s.
  2. Klikoni “Hyr/Regjistrohu” në cepin e djathtë lart.

3. Për t'u regjistruar me Facebook ose Google ose Apple ID, klikoi në ikonat Apple, Facebook, ose Google në fund. Për t'u regjistruar me email, futni të dhënat në formular dhe klikoni "Regjistrohu".

4. Kodi i aktivizimit do të dërgohet në emailin tuaj. 5. Futni kodin e aktivizimit dhe zgjidhni "Vazhdo".

Në aplikacionin Airalo: 

1. Hapni aplikacionin Airalo.

2. Prekni "Profili" në menynë fundore.

3. Prekni "Hyr/Regjistrohu".

4. Për t'u regjistruar me Facebook ose Google ose Apple ID, klikoni në ikonat Apple, Facebook, ose Google në fund. Për t'u regjistruar me email, shkruani të dhënat tuaja në formular dhe klikoni në Regjistrimi.

 

5. Kodi i aktivizimit do të dërgohet në emailin tuaj. 8. Futni kodin e aktivizimit dhe zgjidhni "Vazhdo".. Nëse keni pyetje, mos ngurroni të kontaktoni ekipin e mbështetjes.

Pyetje të ngjashme

Tema të tjera

Ju duhet akoma ndihmë?

Na kontaktoni dhe ekipi ynë i mbështetjes së klientit do t'ju kontaktojë sa hap e mbyll sytë.
Na dërgoni një mesazh
Të drejtat e autorit Airalo © 2021
  • x