Si t’i ndryshoj parametrat e APN-së?

APN-ja është "Emri i pikës së qasjes" së pajisjes dhe mund t'ju duhet të personalizoni parametrat e APN-së së pajisjes suaj për të pasur qasje tek interneti i disa kartave eSIM nga Airalo. 

Nëse kërkon parametrat e APN-së për kartën eSIM, mund t’i gjeni detajet e APN-së në faqen e instalimit të kartës eSIM duke shkuar te “Kartat e mia eSIM”> “Detajet”> “Instalo kartën eSIM/Ki qasje tek interneti”:

Ndiqni këta hapa për të konfiguruar një APN:

Në iOS:

1. Shkoni te Cilësimet në pajisjen tuaj

2. Shko te Celular/Të dhënat celulare

3. Zgjidhni kartën tuaj eSIM nën "Planet e internetit celular"

4. Shkoni te Celular/Rrjeti i të dhënave celulare

5. Shkruani cilësimet e reja APN në fushën APN Interneti Celular/Mobil siç është e shkruar në detajet e instalimit të kartës eSIM (të gjitha me të vogla, në një fjalë) *tëdhënatglobale si shembull. Kini parasysh që karta të ndryshme eSIM mund të kërkojnë lloje të ndryshme APN-sh. Mund të mësoni APN-në tuaj eSIM duke shkuar te faqja Instalo eSIM/Access Data në llogarinë tuaj Airalo. Në rast se APN-ja nuk është e disponueshme, do të thotë që APN-ja e eSIM-it konfigurohet automatikisht. 

6. Fushat e tjera mund t'i lini bosh

Në Android:

1. Shkoni te Cilësimet në pajisjen tuaj

2. Shkoni te seksioni Rrjeti dhe Interneti

3. Shkoni te "Rrjetet celulare"

4. Shkoni te Emrat e pikave të hyrjes 5. Shkruani cilësimet e reja APN siç janë shkruar në detajet e instalimit të kartës eSIM  (të gjitha me të vogla, në një fjalë)

*të dhënat globale janë shembull. Cilësimet e sakta të APN-së do të ndahen me ju në faqen tuaj Instalo eSIM/Access Data. 

6. Fushat e tjera mund t'i lini bosh.

Nëse keni pyetje, mos ngurroni të kontaktoni ekipin e mbështetjes.

Pyetje të ngjashme

Tema të tjera

Ju duhet akoma ndihmë?

Na kontaktoni dhe ekipi ynë i mbështetjes së klientit do t'ju kontaktojë sa hap e mbyll sytë.
Na dërgoni një mesazh
Të drejtat e autorit Airalo © 2021
  • x