Cilat metoda pagese pranoni?

Pranojmë metodat e mëposhtme të pagesës:

  • Karta krediti dhe debiti (VISA, Mastercard dhe American Express, dhe UnionPay)
  • Paypal
  • Airmoney (Monedha e shpërblimeve nga Airalo)
  • Apple Pay (not available to all countries)
  • Google Pay
  • Alipay (vetëm nëpërmjet aplikacionit celular)

Nëse dëshironi të kombinoni Airmoney me një metodë tjetër pagese, thjesht zgjidhni metodën e dëshiruar të pagesës dhe zgjidhni “Zbato kodin/Përdor Airmoney” për të futur shumën e Airmoney që dëshironi të përdorni.

Nëse keni pyetje, mos ngurroni të kontaktoni ekipin e mbështetjes

Pyetje të ngjashme

Tema të tjera

Ju duhet akoma ndihmë?

Na kontaktoni dhe ekipi ynë i mbështetjes së klientit do t'ju kontaktojë sa hap e mbyll sytë.
Na dërgoni një mesazh
Të drejtat e autorit Airalo © 2024