Kur mund ta instaloj kartën time eSIM?

Për të ditur kur mund ta instaloni kartën tuaj eSIM, duhet të keni parasysh politikën e aktivizimit.

Shumica e kartave eSIM do të aktivizohen vetëm në destinacion pasi të lidhen me një rrjet të mbështetur ose me ndonjë nga rrjetet e mbështetur.

Nga ana tjetër, ka karta eSIM që do të aktivizohen menjëherë sapo të instalohen, pavarësisht vendndodhjes.

Si ta di kur do të aktivizohet karta ime eSIM?

Duhet të kontrolloni politikën e aktivizimit të kartës eSIM.

Përpara blerjes:

  • Kërkoni shtetin për të cilin dëshironi të blini një kartë eSIM
  • Zgjidhni kartën eSIM që dëshironi
  • Kontrolloni “Informacionet shtesë”
  • Prekni “Shfaq më shumë” për të gjetur “Politikën e aktivizimit”

Pas blerjes:

  • Shkoni te “Kartat e mia eSIM”> “Detajet”> “Shfaq më shumë”> “Politika e aktivizimit”

Politika e aktivizimit do të jetë një nga më poshtë

  • “Periudha e vlefshmërisë fillon kur karta eSIM lidhet me një nga rrjetet e mbështetura”: Kjo do të thotë që mund ta instaloni kartën eSIM përpara se të udhëtoni pa e aktivizuar. Pasi të arrini në destinacion, mund ta lidhni duke aktivizuar linjën e kartave eSIM për aq kohë sa konfigurimi është bërë siç këshillohet në faqen e instalimit të kartës eSIM.
  • “Periudha e vlefshmërisë fillon pas instalimit”: Kjo do të thotë që karta juaj eSIM do të aktivizohet menjëherë pasi ta instaloni, prandaj, periudha e vlefshmërisë do të fillojë edhe pse mund të mos jeni në destinacion.

Nëse keni pyetje, mos ngurroni të kontaktoni ekipin e mbështetjes

Pyetje të ngjashme

Tema të tjera

Ju duhet akoma ndihmë?

Na kontaktoni dhe ekipi ynë i mbështetjes së klientit do t'ju kontaktojë sa hap e mbyll sytë.
Na dërgoni një mesazh
Të drejtat e autorit Airalo © 2024