A mund ta përdor iMessage me kartën eSIM?

Po, mund ta përdorni “iMessage” me kartën tuaj eSIM. 

Ju lutemi mbani parasysh se ju mund t'ju duhet të rivendosni iMessage pas instalimit të eSIM tuaj. Këtë mund ta bëni duke ndjekur hapat më poshtë:

1. Shkoni te Cilësimet në pajisjen tuaj

2. Shkoni te "Mesazhet"

3. Ndrysho iMessage OFF

4. Bëjini "iMessage" sërish AKTIVE

5. Trokit në Dërgo dhe merr

 

6. Anulojeni përzgjedhjen e numrit tuaj dhe sigurohuni që të keni zgjedhur adresën e emailit. Në këtë mënyrë, do të jeni në gjendje të dërgoni dhe të merrni "iMessages" vetëm me një lidhje interneti.

Kur nuk keni më nevojë për eSIM-në tuaj dhe dëshironi të ktheheni në SIM-në tuaj kryesore, mund ta bëni këtë duke ndjekur këto hapa: Cilësimet > Mesazhet > Dërgo dhe merr dhe kontrollo sërish numrin e telefonit.

Mund të shihni edhe videon më poshtë për detaje të mëtejshme:

 

Nëse keni pyetje, mos ngurroni të kontaktoni ekipin e mbështetjes.

Pyetje të ngjashme

Tema të tjera

Ju duhet akoma ndihmë?

Na kontaktoni dhe ekipi ynë i mbështetjes së klientit do t'ju kontaktojë sa hap e mbyll sytë.
Na dërgoni një mesazh
Të drejtat e autorit Airalo © 2021
  • x