Çfarë duhet të bëj nëse karta eSIM ka ngecur e aktivizuar në pajisjen time iOS?

Ndonjëherë, një kartë eSIM mund të ngelet e aktivizuar në një pajisje iOS. Kjo ndodh zakonisht kur keni instaluar një kartë eSIM, por nuk keni arritur akoma në shtetin/rajonin e synuar.  Mund të rrini të qetë, pasi karta eSIM është instaluar plotësisht, edhe nëse shfaqet "duke u aktivizuar" ose "aktivizimi dështoi". Procesi i aktivizimit do të përfundojë kur të arrini në destinacion dhe të jeni brenda zonën së mbulimit të rrjetit. Ja disa pamje të ekranit për referencë: Mos harroni, edhe nëse karta eSIM mbetet e ngecur gjatë aktivizimit, duhet të jeni të gjendje të përdorni funksione të tjera që nuk mbështeten te lidhja me rrjetin.  Pasi të arrini në destinacion dhe pajisja është brenda zonën së mbulimit të rrjetit, karta eSIM duhet të aktivizohet me sukses dhe ju mund të filloni ta përdorni. Nëse keni pyetje, mos ngurroni të kontaktoni ekipin e mbështetjes dhe ne do t'ju ndihmojmë me kënaqësi.

Pyetje të ngjashme

Tema të tjera

Ju duhet akoma ndihmë?

Na kontaktoni dhe ekipi ynë i mbështetjes së klientit do t'ju kontaktojë sa hap e mbyll sytë.
Na dërgoni një mesazh
Të drejtat e autorit Airalo © 2021
  • x