Kam probleme me shpejtësinë e ngadaltë të rrjetit

Shpejtësia varet nga mbulimi, mbipopullimi ose prioritizimi i operatorit lokal.

Megjithatë, nëse karta juaj eSIM kërkon që të shtoni/përditësoni manualisht parametrat e APN-së dhe nëse nuk i shtoni saktë, mund të keqkuptohet sikur lidhja juaj është e ngadaltë, kur në fakt, karta eSIM nuk është konfiguruar siç duhet.

Nëse keni shpejtësi të ngadaltë rrjeti, kontrolloni nëse i keni përmbushur të gjitha kërkesat nga faqja e instalimit të kartës eSIM dhe vazhdoni si më poshtë:

  • Konfiguroni parametrat e APN-së (nëse është e nevojshme)
  • Vendoseni pajisjen në 3G përkohësisht 

Nëse keni shpejtësi të ngadaltë rrjeti pasi keni kryer sa më sipër, provoni të:

  • Vendosni pajisjen tuaj në 3G vetëm nëse është e disponueshme

 

  • Aktivizoni dhe çaktivizoni modalitetin e avionit

Nëse karta juaj eSIM mbështet më shumë se një rrjet, mund të provoni të zgjidhni një rrjet tjetër nga ai që jeni lidhur aktualisht, për të parë nëse ofron një shërbim më të mirë.

Nëse keni ndonjë pyetje, ju lutemi mos ngurroni të kontaktoni me mbështetjen.

Pyetje të ngjashme

Tema të tjera

Ju duhet akoma ndihmë?

Na kontaktoni dhe ekipi ynë i mbështetjes së klientit do t'ju kontaktojë sa hap e mbyll sytë.
Na dërgoni një mesazh
Të drejtat e autorit Airalo © 2021
  • x