Po has gabimin “Ky kod nuk është më i vlefshëm”

Ky mesazh gabimi shfaqet kur përpiqeni të shtoni një kartë eSIM që është shtuar më parë, ose kodi QR u skanua pjesërisht për shkak të lidhjes së dobët.

Për të konfirmuar nëse karta eSIM është instaluar ose jo, vazhdoni si më poshtë:

  • Shkoni te “Parametrat”
  • Shkoni te “Të përgjithshme”
  • Prekni “Rreth” dhe lëvizni poshtë

Nëse karta eSIM është instaluar dhe aktivizuar, duhet të jeni në gjendje të shihni ICCID [NUMBER] + një numër shtesë, për aq kohë sa linja e kartës eSIM është “Aktive” te “Planet tuaja celulare”.

Kini parasysh që në rast se karta eSIM është hequr dhe ju vazhdoni ta riinstaloni, nuk do të jetë e mundur!

Nga ana tjetër, nëse po instaloni një kartë eSIM për herë të parë, ky mesazh gabimi mund të jetë për shkak të lidhjes së dobët, aktivizimit të VPN-së, ose sepse keni instaluar shumë karta eSIM në pajisje.

Ndiqni hapat më poshtë për ta instaluar kartën tuaj eSIM me sukses:

  1. Çaktivizoni çdo VPN
  2. Sigurohuni që keni një lidhje interneti të qëndrueshme dhe të mirë 
  3. Hiqni kartat eSIM që nuk i përdorni më
  4. Kontrolloni nëse softueri është i përditësuar në versionin më të fundit 
  5. Provoni ta instaloni kartën eSIM nëpërmjet një metode instalimi ndryshe nga ajo më parë

Nëse ju duhet ndihmë, na kontaktoni

Pyetje të ngjashme

Tema të tjera

Ju duhet akoma ndihmë?

Na kontaktoni dhe ekipi ynë i mbështetjes së klientit do t'ju kontaktojë sa hap e mbyll sytë.
Na dërgoni një mesazh
Të drejtat e autorit Airalo © 2021
  • x