Po has mesazhin e gabimit “Planet celulare nga ky operator nuk mund të shtohen”

Ky gabim mund të tregojë nëse po përpiqesh të instalosh një kartë eSIM në një pajisje me rrjet të bllokuar. Mund të kontrolloni nëse […]  Mund të kontrolloni nëse pajisja juaj është e bllokuar duke ndjekur hapat më poshtë:

  1. Shkoni te “Parametrat” > “Të përgjithshme” dhe prekni “Rreth”.
  2. Te "Bllokimi i operatorit", mund të shihni një mesazh që thotë Nuk ka kufizime për kartat SIM. Nëse nuk e shihni këtë mesazh, kontaktoni operatorin tuaj që ta zhbllokojë pajisjen tuaj. 

Nëse e keni konfirmuar me ofruesin tuaj aktual që pajisja juaj është e zhbllokuar, kontaktoni mbështetjen  

Pyetje të ngjashme

Tema të tjera

Ju duhet akoma ndihmë?

Na kontaktoni dhe ekipi ynë i mbështetjes së klientit do t'ju kontaktojë sa hap e mbyll sytë.
Na dërgoni një mesazh
Të drejtat e autorit Airalo © 2021
  • x