A mund ta përdor 5G-në me kartën eSIM

Disa karta eSIM nga Airalo i mbështetin rrjetet celulare 5G. Megjithatë, kjo mund të varet nga pajisja. Kini parasysh që rrjetet 5G janë të disponueshme vetëm në shtete dhe rajone të mbështetura. Mund të zbuloni nëse karta eSIM që doni të blini e mbështet rrjetin 5G duke prekur:  "Bli tani"> "Informacion shtesë" > "Rrjeti". Në aplikacionin Airalo:                                                                                              Në faqen e internetit të Airalo-s: *Nevojitet një zonë me mbulim 5G për t'u lidhur me një rrjet 5G. Të qenit shumë larg mund të shkaktojë rënie të shpejtësisë ose kalim në lidhje 4G ose LTE.

Pyetje të ngjashme

Tema të tjera

Ju duhet akoma ndihmë?

Na kontaktoni dhe ekipi ynë i mbështetjes së klientit do t'ju kontaktojë sa hap e mbyll sytë.
Na dërgoni një mesazh
Të drejtat e autorit Airalo © 2021
  • x