A mund të instaloj të njëjtën kartë eSIM në shumë pajisje?

Kartat eSIM janë për përdorim në një pajisje të vetme. Ato nuk mund të instalohen ose instalohen sërish në disa pajisje. 

Pasi të keni aktivizuar një kartë eSIM në një pajisje specifike, ajo lidhet me atë pajisje dhe nuk mund të transferohet në një pajisje tjetër. Ky kufizim garanton që karta eSIM të mbetet e lidhur në mënyrë të sigurt me përdoruesin dhe pajisjen e synuar.

Nëse e hiqni kartën eSIM nga pajisja juaj për ndonjë arsye, si p.sh. përmirësimi në një pajisje të re ose zgjidhja e problemeve, nuk do të mund ta instaloni sërish qoftë në të njëjtën pajisje se në një tjetër. Do t'ju duhet të blini një kartë të re eSIM për t'u lidhur me një rrjet mobil në pajisjen tuaj.

Sigurohuni që të instaloni vetëm një eSIM në pajisjen që synoni të përdorni për kohëzgjatjen e periudhës së vlefshmërisë së kartës eSIM.

Nëse ju duhet më shumë asistencë, kontaktoni ekipin tonë të mbështetjes. Do ta kemi kënaqësi t'ju ndihmojmë.

 

Pyetje të ngjashme

Tema të tjera

Ju duhet akoma ndihmë?

Na kontaktoni dhe ekipi ynë i mbështetjes së klientit do t'ju kontaktojë sa hap e mbyll sytë.
Na dërgoni një mesazh
Të drejtat e autorit Airalo © 2021
  • x