A mund të përdor lidhjen (Hotspot-in personal)?

Po, mund ta përdorni hotspot-in tuaj personal me kartën eSIM për aq kohë sa mbështetet nga pajisja dhe rrjeti.

Në iOS:

 1. Shkoni te “Parametrat”
 2. Hotspot-i personal
 3. Aktivizoni “Lejo të tjerët të bashkohen”

Shkoni te faqja e instalimit të kartës eSIM për të kontrolluar nëse ju duhet APN-ja. Nëse karta eSIM kërkon që APN-ja të vendoset manualisht, do t'ju duhet ta bëni këtë edhe për APN-në e hotspot-it po ashtu, si më poshtë:

 1. Shkoni te “Parametrat” në pajisjen tuaj
 2. Shkoni te “Të dhënat celulare”
 3. Shkoni te karta juaj eSIM nën "Planet e internetit celular"
 4. Shkoni te “Rrjeti i internetit celular”
 5. Në fushën e APN-së për hotspot-in personal, shkruani APN-në siç është shkruar në detajet e instalimit të kartës eSIM (të gjitha me shkronja të vogla, të gjitha në një fjalë)
 6. Emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin mos i shkruani

Në Android:

Për të aktivizuar hotspot-in e pajisjes, ndiqni këto hapa: 

 1. Vendosni një APN përpara se të aktivizoni Hotspot-in dhe lidhjen
 2. Nga ekrani kryesor, shkoni te “Parametrat” në pajisje (zbrisni shiritin e njoftimeve dhe shtypni butonin në formë rrote të “Parametrave”) 
 3. Shkoni te seksioni “Rrjeti dhe interneti”
 4. Trokit "Hotspot & lidhje.
 5. Prekni "Wi-Fi hotspot" dhe aktivizoni "Wi-Fi hotspot.” 

Nëse keni pyetje, mos ngurroni të kontaktoni ekipin e mbështetjes.

Pyetje të ngjashme

Tema të tjera

Ju duhet akoma ndihmë?

Na kontaktoni dhe ekipi ynë i mbështetjes së klientit do t'ju kontaktojë sa hap e mbyll sytë.
Na dërgoni një mesazh
Të drejtat e autorit Airalo © 2021
 • x