Çfarë ndodh me internetin e papërdorur pas periudhës së vlefshmërisë?

Interneti i kartës eSIM mund të përdoret vetëm brenda periudhës së vlefshmërisë, që do të thotë që interneti i mbetur i papërdorur nuk mund të përdoret pas periudhës së vlefshmërisë. Në rast se karta eSIM është me rimbushje, ka mundësi që të shtoni një paketë të re interneti duke prekur "RIMBUSH" në kartën tuaj eSIM për të vazhduar përdorimin e të njëjtës kartë. Nëse keni pyetje, mos ngurroni të kontaktoni ekipin e mbështetjes.

Pyetje të ngjashme

Tema të tjera

Ju duhet akoma ndihmë?

Na kontaktoni dhe ekipi ynë i mbështetjes së klientit do t'ju kontaktojë sa hap e mbyll sytë.
Na dërgoni një mesazh
Të drejtat e autorit Airalo © 2021
  • x