Ku mund ta gjej numrin ICCID të kartës sime eSIM?

Kur të kontaktoni kanalet tona të mbështetjes ose ju duhet ndihmë me kartën tuaj eSIM, ekipi ynë i mbështetjes do t’ju kërkojë t’i jepni numrin ICCID të kartës eSIM për të cilën keni pyetje.

Numri ICCID është ID-ja e kartës së qarkut të integruar. Është një numër me 20 shifra që fillon me 89XXXXXXXXXXXXXXXXXX dhe mbaron me një numër shtesë të rastësishëm. ICCID-ja është një numër serial unik globalisht, një shenjë e veçantë që identifikon kartën eSIM.

Nëse nuk e keni, numri ICCID i kartës eSIM mund të merret nga aplikacioni ynë celular ose nga faqja e internetit duke ndjekur hapat e mëposhtëm:

Aplikacioni celular Airalo:

1. Hyni në llogarinë tuaj të Airalo-s (Nëse keni më shumë se një llogari me Airalo-n, sigurohuni që të futeni duke përdorur llogarinë e përdorur kur bletë kartën eSIM.)

2. Shkoni te "Kartat e mia eSIM" (Sigurohuni që keni hyrë në llogarinë e Airalo-s që keni përdorur kur bletë kartën eSIM.)

3. Prekni "Detajet" te karta eSIM.

4. Prekni ikonën e kopjimit pranë Numrit ICCID

5. Ngjiteni tek emaili ose bashkëbisedimi.

Faqja e internetit të Airalo-s:

  1. Ju lutemi identifikohuni në llogarinë tuaj Airalo (Nëse keni më shumë se një llogari me Airalo, ju lutemi sigurohuni që të identifikoheni duke përdorur llogarinë e përdorur kur keni blerë eSIM.)
  2. Shkoni te “Kartat e mia eSIM” (Sigurohuni që keni hyrë në llogarinë tuaj të Airalo-s që përdoret kur bletë kartën eSIM.)
  3. Klikoni Detajet në eSIM përkatëse.
  4. Klikoni ikonën e kopjes pranë Numri ICCID
  5. Ngjiteni tek emaili ose bashkëbisedimi.

Nëse keni pyetje, kontaktoni ekipin e mbështetjes

Pyetje të ngjashme

Tema të tjera

Ju duhet akoma ndihmë?

Na kontaktoni dhe ekipi ynë i mbështetjes së klientit do t'ju kontaktojë sa hap e mbyll sytë.
Na dërgoni një mesazh
Të drejtat e autorit Airalo © 2021
  • x