Pse nuk shoh 5G te shiriti i statusit në iPhone-in tim?

Pasi të konfirmoni që pajisja juaj* dhe karta eSIM e mbështesin rrjetin 5G, duhet të jeni në gjendje të lidheni me një shpejtësi interneti më të lartë. Nëse nuk e shihni 5G-në të shfaqur në shiritin e statusit të iPhone-it tuaj, ndiqni hapat më poshtë:

  1. Sigurohuni që jeni në një zonë me mbulim 5G.
  2. Shkoni te "Parametrat" > "Celular" > PREKNI kartën e preferuar SIM > "Opsionet e internetit celular". Nëse Zëri dhe interneti ka 5G të aktivizuar, pajisja jua ka 5G të aktivizuar. Nëse 5G-ja nuk është opsion, karta eSIM nuk e mbështet 5G-në.
  3. Nëse pajisja juaj e ka aktivizuar 5G-në, aktivizoni “Modalitetin e avionit”, më pas çaktivizojeni për ta rilidhur me një rrjet 5G.

  Nëse vazhdoni të mos keni lidhje 5G, na kontaktoni në kanalet tona të mbështetjes për ndihmë të mëtejshme. *Vetëm modelet iPhone 12 ose më të reja punojnë me rrjetet celulare 5G ose mobile. *Kërkohet një zonë me mbulim 5G për t'u lidhur me një rrjet 5G. Të qenit shumë larg mund të shkaktojë rënie të shpejtësisë ose kalim në lidhje 4G ose LTE.  

Pyetje të ngjashme

Tema të tjera

Ju duhet akoma ndihmë?

Na kontaktoni dhe ekipi ynë i mbështetjes së klientit do t'ju kontaktojë sa hap e mbyll sytë.
Na dërgoni një mesazh
Të drejtat e autorit Airalo © 2021
  • x