Sa karta eSIM mund të instaloj?

Pajisjet që përshtaten me eSIM ofrojnë fleksibilitet për të instaluar shumë karta eSIM. Megjithatë, në varësi të modelit të pajisjes, numri i kartave eSIM që mund të keni aktive njëkohësisht mund të ndryshojë. Pajisjet ku mund të aktivizohen dy karta aktive SIM lejojnë instalimin e shumë kartave eSIM njëkohësisht. Për shembull, iPhone-ët mund të ruajnë nga pesë deri në 10 karta eSIM, ndërsa Samsung Galaxy, Google Pixel, Huawei dhe pajisjet e tjera Android lejojnë nga pesë deri në shtatë karta eSIM. Megjithatë, numri i kartave eSIM që mund të mbash aktive në pajisje mund të ndryshojë në varësi të modelit të pajisjes. Për iPhone 13 dhe versionet më të reja dhe Google Pixel 7 dhe versionet më të reja, mund të përdorni Dy Karta SIM ose me dy karta aktive eSIM ose një kartë nano-SIM dhe një eSIM. Modelet iPhone 12, modelet iPhone 11, iPhone XS, iPhone XS Max, dhe iPhone XR pranojnë “Dual SIM” me një nano-SIM dhe një kartë eSIM, por mund të aktivizoni vetëm një kartë eSIM njëkohësisht. Në shumicën e pajisjeve Android, vetëm një eSIM mund të jetë aktive. Megjithatë, në Google Pixel 7 dhe modelet më të mëvonshme, ekziston kapaciteti për të përdorur dy profile eSIM njëkohësisht nëse e lejon operatori juaj. Nëse ju duhet më shumë ndihmë, kontaktoni personelin tonë të mbështetjes dhe do të jemi të gatshëm t'ju ndihmojmë.

Pyetje të ngjashme

Tema të tjera

Ju duhet akoma ndihmë?

Na kontaktoni dhe ekipi ynë i mbështetjes së klientit do t'ju kontaktojë sa hap e mbyll sytë.
Na dërgoni një mesazh
Të drejtat e autorit Airalo © 2021
  • x