Si mund ta kontrolloj përdorimin aktual të internetit?

Përdorimin aktual të internetit mund ta gjeni te “Llogaria e Airalo-s” dhe parametrat e pajisjes.

 1. Hapni llogarinë tuaj të Airalo-s
 2. Shkoni te “Kartat e mia eSIM”
 3. Zgjidhni kartën eSIM të cilës doni t’ia kontrolloni përdorimin e internetit
 4. Nëse është i disponueshëm, shiriti i internetit do të tregojnë sasinë e internetit që ju ka mbetur. Përndryshe, duhet të vazhdoni siç tregohet te "PËRDORIMI I INTERNETIT".

Në iOS:

 1. Shkoni te “Parametrat” në pajisjen tuaj
 2. Shkoni te “Të dhënat celulare”
 3. Sasia e internetit të përdorur mund të gjendet te “Roaming i periudhës aktuale”.

Gjithashtu, mund t’i shihni udhëzimet nga faqja e internetit të Apple këtu.

Në Android:

 1. Hapni aplikacionin e “Parametrave” të telefonit.
 2. Prekni “Rrjeti dhe interneti” 
 3. Prekni “Përdorimi i internetit” ose “Rrjeti celular”

Mund ta gjeni përdorimin e internetit te Mobil. Nëse keni pyetje, mos ngurroni të kontaktoni mbështetjen.

Pyetje të ngjashme

Tema të tjera

Ju duhet akoma ndihmë?

Na kontaktoni dhe ekipi ynë i mbështetjes së klientit do t'ju kontaktojë sa hap e mbyll sytë.
Na dërgoni një mesazh
Të drejtat e autorit Airalo © 2021
 • x