Si mund ta kursej përdorimin e internetit në pajisjen time Android?

Pajisjet Android vijnë me një funksion të kursimit të internetit që lejon përdoruesit të kontrollojnë se cilat aplikacione mund të kenë qasje tek interneti në sfond dhe kur përdoren. Aplikacionet në sfond përdorin shumë internet, ndaj menaxhimi i qasjes së tyre mund t'ju ndihmojë të kurseni internet. Ja si ta bëni.  

Për pajisjet Samsung Galaxy:

  1. HAPNI aplikacionin “Parametrat” dhe pastaj PREKNI “Lidhjet”.
  2. PREKNI “Përdorimi i internetit”.
  3. PREKNI “Kursimtari i internetit”.
  4. PREKNI butonin pranë “Aktivizo tani” për të aktivizuar funksionin e “Kursimtarit të internetit”.

Mund të zgjidhni gjithashtu se cilat aplikacione mund të vazhdojnë të përdorin të dhënat celulare kur është aktivizuar "Kursyesi i të dhënave". Prekni Lejohet për të përdorur të dhënat kur është aktiv "Kursyesi i të dhënave", më pas prekni çelësin pranë aplikacionit(ve) për të dhënë leje. Për pajisjet Google Pixel:

  1. HAPNI aplikacionin “Parametrat” dhe më pas PREKNI “Rrjeti dhe interneti”.
  2. PREKNI “Kursimtari i internetit”.
  3. PREKNI butonin pranë “Përdor kursimtarin e internetit” për të aktivizuar funksionin e “Kursimtarit të internetit”.

Gjithashtu, mund të zgjidhni se cilat aplikacione të vazhdojnë të përdorin internetin celular kur "Kursimtari i internetit" është aktiv. Prekni "Internet i pakufizuar", më pas PREKNI butonin pranë aplikacionit(eve) për t'i dhënë leje.

Nëse keni pyetje, mos ngurroni të kontaktoni ekipin e mbështetjes dhe ne do t'ju ndihmojmë me kënaqësi.

Pyetje të ngjashme

Tema të tjera

Ju duhet akoma ndihmë?

Na kontaktoni dhe ekipi ynë i mbështetjes së klientit do t'ju kontaktojë sa hap e mbyll sytë.
Na dërgoni një mesazh
Të drejtat e autorit Airalo © 2021
  • x