Si mund ta kursej përdorimin e internetit në pajisjen time iOS?

Aktivizimi i modalitetit të internetit të ulët

Përdoruesit e Apple me iOS 13 dhe më vonë mund të aktivizojnë "Modalitetin e internetit të ulët" për të kufizuar dhe kursyer internetin celular. "Modaliteti i internetit të ulët" është i disponueshëm për celular dhe Wi-Fi dhe mund t'i aktivizoni ndarazi.

Ndiqni këta hapa për të filluar dhe mos harroni që operatori juaj mund të ketë parametra të tjerë të “Modalitetit të internetit të ulët”.

  1. SHKONI te “Parametrat” dhe PREKNI “Internet celular”.
  2. PREKNIkartën tuaj të preferuar SIM.
  3. PREKNI “Modaliteti i internetit”.
  4. AKTIVIZONI “Modalitetin e internetit të ulët”.

Çaktivizimi i Ndihmës Wi-Fi dhe iCloud Rezervimi

Ndihmësi i Wi-Fi dhe krijimi i kopjes rezervë të iCloud mund të jetë i aktivizuar si parazgjedhje. Nëse nuk doni që pajisja juaj iOS të qëndrojë e lidhur me internetin kur keni një lidhje të dobët me Wi-Fi, mund ta çaktivizoni ndihmësin e Wi-Fi. Në të njëjtën kohë, çaktivizimi i kopjes rezervë të iCloud mund t'ju ndihmojë të minimizoni përdorimin e internetit.

  1. SHKONI te “Parametrat” dhe PREKNI “Internet celular”.
  2. LËVIZNI poshtë dhe ÇAKTIVIZONI Ndihmësi i Wi-Fi dhe Krijimin e kopjes rezervë të iCloud.

Nëse keni pyetje, mos ngurroni të kontaktoni ekipin e mbështetjes dhe ne do t'ju ndihmojmë me kënaqësi.

Pyetje të ngjashme

Tema të tjera

Ju duhet akoma ndihmë?

Na kontaktoni dhe ekipi ynë i mbështetjes së klientit do t'ju kontaktojë sa hap e mbyll sytë.
Na dërgoni një mesazh
Të drejtat e autorit Airalo © 2021
  • x