Si mund ta monitoroj përdorimin e internetit me miniaplikacionet e iOS?

Miniaplikacioni i Airalo-s në iOS ju lejon të monitoroni përdorimin e internetit të kartës eSIM pa hapur aplikacionin. Shtimi i miniaplikacionit Airalo në ekranin kryesor është i thjeshtë. Ndiqni këta hapa për të filluar:

1. SHTYPNI dhe MBANI SHTYPUR një ikonë aplikacioni.

2. TAP Modifiko ekranin bazë.

3. Prekni + në këndin e sipërm majtas për të shtuar një miniaplikacion. 4. LËVIZNI dhe PREKNI aplikacionin ose miniaplikacionin Airalo.

6. ZGJIDHNI midis miniaplikacioneve të vogla, mesatare dhe të mëdha dhe PREKNI "Shto miniaplikacionin".

7. ZGJIDHNI kartën eSIM që doni të monitoroni duke e mbajtur shtypur gjatë dhe PREKNI "Modifiko miniaplikacionin". Ju gjithashtu mund të zgjidhni ngjyrën e sfondit të miniaplikacionit tuaj. Jeni gati të gjurmoni të dhënat tuaja direkt nga ekrani bazë! Nëse keni pyetje, mos ngurroni të kontaktoni ekipin tonë të mbështetjes dhe ne do t'ju ndihmojmë me kënaqësi.

Pyetje të ngjashme

Tema të tjera

Ju duhet akoma ndihmë?

Na kontaktoni dhe ekipi ynë i mbështetjes së klientit do t'ju kontaktojë sa hap e mbyll sytë.
Na dërgoni një mesazh
Të drejtat e autorit Airalo © 2021
  • x