Si mund ta rimbush një kartë eSIM?

Vetëm kartat e rikarikueshme eSIM mund të rimbushen. Mund ta kontrolloni nëse karta juaj eSIM është me rimbushje ose jo te skeda "Informacion shtesë" përpara se ta blini. 

Pasi ta blini, mund ta gjeni opsionin "Rimbush" të disponueshëm për kartat eSIM me rimbushje te skeda "Kartat e mia eSIM".

1. Hyni në llogarinë tuaj të Airalo

2. Shko te My eSIMS

3. Prekni "Rimbush" në kartën eSIM të cilës dëshironi t'i shtoni një paketë të re

4. Zgjidhni paketën me rimbushje që dëshironi

 

Nëse nuk ka një buton "Rimbush", ose butoni nuk funksionon, kjo do të thotë që karta eSIM nuk mund të rimbushet ose ka pasur një ndryshim në operatorin e rrjetit për kartën eSIM. Në këtë rast, blini një kartë të re eSIM. 

Shënim: Nëse rimbushja nuk aktivizohet automatikisht, ndiqni hapat më poshtë:

  • Rinisni telefonin pasi të rimbushni shërbimin 
  • Aktivizoni dhe çaktivizoni modalitetin e avionit për të rikuperuar lidhjen. 

Nëse keni pyetje, mos ngurroni të kontaktoni ekipin e mbështetjes.

Pyetje të ngjashme

Tema të tjera

Ju duhet akoma ndihmë?

Na kontaktoni dhe ekipi ynë i mbështetjes së klientit do t'ju kontaktojë sa hap e mbyll sytë.
Na dërgoni një mesazh
Të drejtat e autorit Airalo © 2021
  • x