Si mund të marr telefonata në numrin tim kryesor?

Po, numri juaj kryesor do të jetë në gjendje të marrë telefonata nëse pajisja juaj ju lejon të aktivizoni një kartë SIM dhe një eSIM në të njëjtën kohë. Nëse po përdorni një iPhone, disa modele kanë teknologjinë e "Kartave SIM të dyfishta" (DSDS) që ju lejojnë të qëndroni të lidhur me kartën tuaj fizike SIM dhe kartën eSIM në të njëjtën kohë.  Megjithatë, numri i kartave eSIM që mund të mbash aktive në pajisje mund të ndryshojë në varësi të modelit të pajisjes. Me iPhone 13 Pro Max, iPhone 13 Pro, iPhone 13, dhe iPhone 13 mini, mund të përdorni "Dual SIM" ose me dy karta eSIM aktive, ose një nano-SIM dhe një kartë eSIM. Modelet iPhone 12, modelet iPhone 11, iPhone XS, iPhone XS Max, dhe iPhone XR pranojnë "Dual SIM" me një nano-SIM dhe një kartë eSIM, por mund të aktivizoni vetëm një kartë eSIM njëkohësisht. Për më shumë informacion, kontaktoni prodhuesin e pajisjes. Kini parasysh që tarifat e "data roaming" mund të zbatohen për shërbimin e telefonatave në varësi të ofruesit të operatorit.  Nëse keni pyetje, mos ngurroni të kontaktoni ekipin e mbështetjes

Pyetje të ngjashme

Tema të tjera

Ju duhet akoma ndihmë?

Na kontaktoni dhe ekipi ynë i mbështetjes së klientit do t'ju kontaktojë sa hap e mbyll sytë.
Na dërgoni një mesazh
Të drejtat e autorit Airalo © 2021
  • x