Si ta di se cila kartë eSIM po përdor internet?

Ja se si mund ta zbuloni se cila nga kartat tuaja eSIM po përdor internet:

Në iOS:

Për të kontrolluar se cila kartë eSIM është zgjedhur për internet, ndiqni këta hapa: 

 1. Shkoni te “Parametrat” pajisjen tuaj
 2. Prekni “Celular” ose “Pajisje celulare”
 3. Shkoni tek “Interneti celular” për të parë planin e përdorur për të dhënat

Nëse keni të instaluar shumë eSIM, pajisja juaj do të shfaqë planet e disponueshme për sa kohë që ato janë "Aktivizuara" nën Planet celulare.

Në pajisjet Android:

(Pvini re se këto hapa mund të ndryshojnë në varësi të pajisjes suaj. Këta hapa nuk zbatohen për pajisjet Samsung).

 1. Shkoni te “Parametrat” në pajisjen tuaj
 2. Shkoni te “Rrjeti dhe interneti”
 3. Shkoni te “Rrjeti celular” për të gjetur planet aktive

Nëse ke shumë karta eSIM të instaluara, pajisja juaj do ta specifikojë se cila kartë eSIM po përdoret duke shfaqur etiketën e saj. Etiketa e kartës eSIM është pseudonimi që zgjidhni për kartën eSIM në kohën e instalimit.

Në pajisjet Samsung: 

 1. Shkoni te “Parametrat” në pajisjen tuaj
 2. Shkoni te “Lidhjet”
 3. Shkoni te “Menaxheri i kartës SIM”
 4. Lëvizni poshtë dhe kontrolloni te “Karta e preferuar SIM ” cila linjë është zgjedhur tek “Interneti celular”.

Nëse keni pyetje, mos ngurroni të kontaktoni ekipin e mbështetjes.  

Pyetje të ngjashme

Tema të tjera

Ju duhet akoma ndihmë?

Na kontaktoni dhe ekipi ynë i mbështetjes së klientit do t'ju kontaktojë sa hap e mbyll sytë.
Na dërgoni një mesazh
Të drejtat e autorit Airalo © 2021
 • x