Si ta ndryshoj etiketën e kartës sime eSIM?

Shumica e telefonave do t’ju lejojnë të mbani disa profile kartash eSIM dhe t’i ndërroni ato sipas nevojës.

Gjatë instalimit të kartës eSIM, pajisja juaj do ta etiketojë automatikisht kartën tuaj të re eSIM. Pastaj, mund të shkoni te parametrat e pajisjes dhe ta ndryshoni.

Rekomandojmë të zgjidhni një emër që e identifikon lehtësisht kartën eSIM (p.sh., karta eSIM Itali ose karta eSIM Airalo). 

Ndiqni këta hapa për të ndryshuar etiketën e kartës eSIM në pajisjen tuaj iOS ose Android.

Pajisjet iOS

 1. SHKONI te Cilësimet.
 2. PREKNI “Celular” ose “Pajisje celulare”.
 3. Te “Kartat SIM”, PREKNI kartën eSIM që dëshironi të modifikoni.
 4. PREKNI “Celular” ose “Etiketa e planit celular”.
 5. PREKNI etiketën e parazgjedhur të kartës eSIM.
 6. RIEMËRTOJENI te fusha “Personalizo etiketën”.

Pajisjet Samsung Galaxy

 1. SHKONI te Cilësimet.
 2. PREKNI Lidhjet.
 3. PREKNI “Menaxheri i kartës SIM”.
 4. PREKNI profilin e kartës eSIM që dëshironi të modifikoni.
 5. RIEMËRTONI kartën eSIM.
 6. PREKNI “U krye” pasi ta keni riemërtuar kartën eSIM.

Pajisjet Google Pixel

 1. SHKONI te Cilësimet.
 2. PREKNI “Rrjeti dhe interneti”.
 3. PREKNI “Kartat eSIM” dhe zgjidhni kartën eSIM të preferuar që dëshironi të modifikoni.
 4. PREKNI simbolin e lapsit.
 5. RIEMËRTONI kartën eSIM (mund të ndryshoni edhe ngjyrën e etiketës).
 6. PREKNI “Ruaj” kur ta keni riemërtuar kartën eSIM.

Karta juaj eSIM duhet të jetë riemërtuar tani në pajisjen tuaj. Nëse ndërroni mendje, mos u shqetësoni. Mund ta modifikoni kartën eSIM sa herë të doni.

Nëse keni pyetje, mos ngurroni të kontaktoni ekipin e mbështetjes dhe ne do t'ju ndihmojmë me kënaqësi.

Pyetje të ngjashme

Tema të tjera

Ju duhet akoma ndihmë?

Na kontaktoni dhe ekipi ynë i mbështetjes së klientit do t'ju kontaktojë sa hap e mbyll sytë.
Na dërgoni një mesazh
Të drejtat e autorit Airalo © 2021
 • x