A mund ta riinstaloj një kartë eSIM?

Shumica e kartave eSIM nuk mund të riinstalohen, që do të thotë që nëse e hiqni kartën eSIM, mund të keni probleme nëse përpiqeni ta shkarkoni sërish.

Ju rekomandojmë ta çaktivizoni përkohësisht kartën eSIM kur nuk jeni duke e përdorur për të kursyer përdorimin e internetit. Megjithatë, pasi ta aktivizoni vlefshmëria e kartës eSIM nuk do të ndalojë.

Na kontaktoni për më shumë informacion.

Pyetje të ngjashme

Tema të tjera

Ju duhet akoma ndihmë?

Na kontaktoni dhe ekipi ynë i mbështetjes së klientit do t'ju kontaktojë sa hap e mbyll sytë.
Na dërgoni një mesazh
Të drejtat e autorit Airalo © 2024