Ik krijg de foutmelding "Kan wijziging mobiel abonnement niet voltooien"

De foutmelding Kan wijziging mobiel abonnement niet voltooien is gerelateerd aan een installatiefout die door verschillende factoren kan veroorzaakt worden: 1. Er zijn te veel eSIM's op het apparaat geïnstalleerd. Op eSIM-compatibele apparaten kun je meerdere eSIM's installeren, maar afhankelijk van het apparaatmodel kan het aantal eSIM's dat er tegelijkertijd actief kan zijn, verschillen. Op iPhones kunnen bijvoorbeeld 5 tot 10 eSIM's worden opgeslagen, afhankelijk van de opslagruimte van het apparaat. Neem voor meer informatie contact op met de fabrikant van je telefoon. 2. Mobiele data is uitgeschakeld in de instellingen van het apparaat 3. Je probeert een eSIM te installeren die al geïnstalleerd was: de meeste eSIM’s kunnen slechts eenmaal worden geïnstalleerd.
  • Je kunt controleren of de eSIM op je apparaat geïnstalleerd is door naar Instellingen > Algemeen> Info> te gaan. Scroll omlaag om de ICCID te vinden (het is een 20-cijferig nummer dat begint met 89XXXXXXXXXXXXXXXXXX en eindigt met een willekeurig extra getal). Als je bevestigt dat de ICCID geïnstalleerd is, kan het een kwestie zijn van een paar aanpassingen om verbinding te krijgen. Raadpleeg je eSIM-installatiepagina voor alle gegevens.
4. Slechte verbinding bij het installeren van de eSIM. Dit komt vaak voor bij gebruik van de wifi van het schip of openbare wifi. Als het probleem aanhoudt, neem dan contact op met de ondersteuning.