Како да ја преземам апликацијата Airalo?

Апликацијата може да ја преземете од Apple App Store (iOS) и Google Play Store (Android)

Апликацијата Airalo е бесплатна за преземање. eSIM-картичка може да купите и без апликацијата, но за да инсталирате, активирате и користите eSIM-картичка, мора да ја преземете апликацијата.

Ако имате некакви прашања, контактирајте со нашиот тим за поддршка. Со задоволство ќе ви помогнеме. 

 

Поврзани прашања

Други теми

Сѐ уште ви треба помош?

Стапете во контакт со нас и нашиот тим за поддршка на клиентите ќе ви одговори веднаш.
Испратете ни порака
Авторски права Airalo © 2021
  • x