Истражете го светот на можностите.

Дали сте спремни за вашата следна авантура? Придружете ни се во нашата мисија да изградиме порта за моментално поврзување низ целиот свет.

ПРИКАЖИ ГИ СИТЕ СЛОБОДНИ РАБОТНИ МЕСТА
Airalo | Airalo Careers | Working at Airalo image
Нашите луѓе

Нашите луѓе

Нашиот тим е распространет во над 44 земји и шест континенти. Она што нè спојува е нашата посветеност да го промениме начинот на кој се поврзувате.

Нашите вредности

Нашите вредности

Ја цениме различноста, вклученоста и еднаквоста. Нашата организација се протега на повеќе континенти, со различни потекла и уникатни искуства.

Нашата мисија

Нашата мисија

Мисијата на Airalo е да изгради порта за инстант поврзување низ целиот свет. Тука сме да го ослободиме светот од ограничувањата на роамингот и да им помогнеме на сите да се поврзат од каде било.

Бенефиции од работата кај нас

box with icon

Алатки и технологија

box with icon

Стипендија за работа оддалеку

box with icon

Работете од каде било

box with icon

Кредит за велнес

box with icon

Здравствени бенефиции

box with icon

Airmoney

box with icon

Флексибилни слободни денови

box with icon

Обука и развој

box with icon

Академија на Airalo

Глобална компанија

Имаме членови на тимот од целиот свет кои прават Airalo да биде неверојатна организација.

Глобална компанија

оддели

Нашиот процес на вработување

1

Пријава

Ја најдовте работата од соништата во Airalo? Направете го првиот чекор и пријавете се за позицијата за која сте заинтересирани! Откако ќе се пријавите, очекувајте одговор од нас во рок од една седмица.

2

Интервју

Ако сè тече без проблеми, ќе ви организираме серија интервјуа со тимот на Airalo. Бидете љубопитни, поставувајте прашања и што е најважно, бидете свои. Сакаме да се увериме дека добро си одговараме.

3

Одлука

По вашите интервјуа, нашиот тим за вработување ќе одлучи дали сте соодветни за таа позиција. Доколку одлуката е позитивна, ќе ви потврдиме и ќе ве поканиме да му се придружите на тимот на Airalo.

Придружете му се на тимот на Airalo

Вработуваме! Најдете ја работата од соништата во Airalo.

ПРИКАЖИ ГИ СИТЕ СЛОБОДНИ РАБОТНИ МЕСТА