Што е тоа eSIM-картичка?

eSIM-картичката е вградена SIM-картичка достапна на уреди компатибилни со eSIM. Таа обезбедува попаметен и попрактичен начин да останете поврзани, овозможувајќи ви да преземате пакети за мобилен интернет директно на вашиот телефон. Нема веќе барање SIM-картички. Нема веќе загриженост да не ја загубите оригиналната SIM-картичка! Важно е да запомните дека eSIM-картичките ќе работат само на уреди што се компатибилни со eSIM и отклучени за секоја мрежа За да се уверите дека може да ги користите нашите планови за eSIM, може да го проверите нашиот список на уреди компатибилни со eSIM или може да отидете директно до поставките на уредот за да ја потврдите неговата компатибилност со eSIM: Како да проверам дали мојот уред со iOS е компатибилен со eSIM и отклучен за секој оператор? Како да проверам дали мојот уред со Android поддржува eSIM-картички? Ако вашиот уред може да се користи со eSIM-картички, сѐ што треба да направите е да купите план за eSIM од Airalo за да уживате во уредот максимално!  Ако имате какви било прашања, слободно контактирајте со поддршката.  

Поврзани прашања

Други теми

Сѐ уште ви треба помош?

Стапете во контакт со нас и нашиот тим за поддршка на клиентите ќе ви одговори веднаш.
Испратете ни порака
Авторски права Airalo © 2021
  • x