Како да се регистрирам за сметка на Airalo?

Постојат два начини како да се регистрирате за сметка на Airalo, веб-локацијата на Airalo и апликацијата Airalo.

На веб-локацијата на Airalo:

  1. Одете на веб-локацијата на Airalo.
  2. Кликнете на Најави се/Регистрирај се во горниот десен агол.

3. За да се најавите со Facebook или Google или Apple ID, кликнете на иконите Apple, Facebook или Google најдолу.

За да се најавите со е-пошта, внесете ги вашите детали во формуларот и кликнете на Регистрирај се.

4. Кодот за активирање ќе биде испратен на вашата е-пошта.

5. Внесете го Кодот за активирање и изберете Продолжи.

На апликацијата Airalo: 

1. Отворете ја апликацијата Airalo.

2. Допрете на Профил во долното мени.

3. Допрете на Најави се/Регистрирај се.

4. За да се најавите со Facebook или Google или Apple ID, кликнете на иконите Apple, Facebook или Google најдолу.

За да се најавите со е-пошта, внесете ги вашите детали во формуларот и кликнете на Регистрирај се.

 

5. Кодот за активирање ќе биде испратен на вашата е-пошта.

6. Внесете го Кодот за активирање и изберете Продолжи.

Ако имате какви било прашања, слободно контактирајте со поддршката.

Поврзани прашања

Други теми

Сѐ уште ви треба помош?

Reach out to us and our customer support team will get back to you in a jiffy.
Испратете ни порака
Авторски права Airalo © 2024