Како да побарам бришење на сметката и бришење на податоците?

Може да побарате бришење на вашата сметка на Airalo и поврзаните податоци во секое време. Најавете се на вашата сметка на Airalo на нашата мобилна апликација или веб-локација за да започнете.

On the Airalo app:

 1. ДОПРЕТЕ Профил.
 2. ДОПРЕТЕ Информации за сметката.
 3. ДОПРЕТЕ Избриши ја сметката.
 4. ИЗБЕРЕТЕ причина за барањето.
 5. ДОПРЕТЕ Продолжи.
 6. ПРОЧИТАЈТЕ ги одредбите и условите и ДОПРЕТЕ Избриши ја сметката за да продолжите.
 7. Вашето барање се обработува. ДОПРЕТЕ Во ред, сфатив за да завршите.

 

On the Airalo website:

 1. КЛИКНЕТЕ на вашето име.
 2. КЛИКНЕТЕ Информации за сметката.
 3. КЛИКНЕТЕ Избриши ја сметката.
 4. ИЗБЕРЕТЕ причина за барањето.
 5. КЛИКНЕТЕ Продолжи.
 6. ПРОЧИТАЈТЕ ги одредбите и условите и КЛИКНЕТЕ Избриши ја сметката за да продолжите.
 7. Вашето барање се обработува. КЛИКНЕТЕ Во ред, сфатив за да завршите.

Ако се премислите, не грижете се – може да се најавите на вашата сметка на Airalo и да го откажете бришењето на сметката во рок од седум дена од вашето барање.

Ако имате какви било прашања, слободно контактирајте со нашиот тим за поддршка и ние со задоволство ќе ви помогнеме.

Поврзани прашања

Други теми

Сѐ уште ви треба помош?

Reach out to us and our customer support team will get back to you in a jiffy.
Испратете ни порака
Авторски права Airalo © 2024