Што е тоа „Програма за лојалност“ на Airalo?

Програмата за лојалност на Airalo ги наградува корисниците за секое купување на eSIM-картичка. Новите корисници започнуваат како Патници, заработувајќи 5 % повраток на готовина. Тие може да ја унапредат својата позиција во системот за лојалност и да отклучат дополнителни поволности со секое купување. Највисокото достижно ниво е Платинест патник, коешто нуди 10 % повраток на готовина. 

Наградите за повраток на готовина се уплаќаат како Airmoney на сметките на корисниците. Airmoney е дигитална валута еквивалентна на процент од вредноста на трансакцијата. Износот на доделените Airmoney се разликува во зависност од нивото на членство на корисникот во рамките на програмата за лојалност.

 

Често поставувани прашања

Кои се различните нивоа на програмата за лојалност?

  1. Патник: за купувања што се движат од 0 USD до 19,99 USD, корисниците добиваат 5 % награда во Airmoney.
  2. Сребрен патник: откако корисникот ќе потроши 20 USD, тој станува Сребрен патник и добива 6 % награда во Airmoney за секое купување.
  3. Златен патник: откако корисникот ќе потроши 70 USD, тој станува Златен патник и заработува 7 % награда во Airmoney.
  4. Платинест патник: откако корисникот ќе потроши 200 USD, тој станува Платинест патник (највисок ранг) и заработува дарежливи 10 % награда во Airmoney.

Имајте предвид дека наградите во Airmoney автоматски се уплаќаат на сметките на корисниците врз основа на нивните нивоа на членство и соодветните износи на трансакции. Дополнително, Airmoney не може да се добијат доколку при купувањето се примени купон за попуст или награда за препорака.

 

Дали е потребна регистрација за програмата за лојалност?

Регистрирањето како корисник на Airalo (преку апликацијата или веб-локацијата) е задолжително за учество во програмата за лојалност. Откако ќе создадете сметка, автоматски ќе почнете да заработувате поволности врз основа на вашите трансакции.

 

Кои се придобивките од програмата за лојалност?

Со придружување на програмата за лојалност, може да уживате во разни предности, вклучително и добивање Airmoney како повраток на готовина за вашите трансакции. Процентите на повраток на готовина се разликуваат во зависност од вашето ниво на членство.

Програмата се состои од четири нивоа на членство: Патник, Сребрен патник, Златен патник и Платинест патник. Секое ниво нуди посебен процент на повраток на готовина: 5 %, 6 %, 7 % и 10 %, соодветно. Како што напредувате низ нивоата на членство, може да пристапите до дополнителни поволности, како што се исполнување на конкретните барања за трошење и ексклузивни промоции што го олеснуваат вашето напредување до следното ниво на членство.

 

Ако имате какви било прашања, слободно контактирајте со нашиот тим за поддршка и со задоволство ќе ви помогнеме!

Поврзани прашања

Други теми

Сѐ уште ви треба помош?

Reach out to us and our customer support team will get back to you in a jiffy.
Испратете ни порака
Авторски права Airalo © 2024