Како да применам ваучер со Airmoney на мојата сметка?

Ваучерот со Airmoney може да го примените на вашата сметка во неколку лесни чекори.

На веб-локацијата на Airalo:

  1. Одете на Airmoney

2. Кликнете на Откупи ваучер 3. Внесете го кодот на ваучерот

4. Кликнете на Откупи

Вашиот ваучер е применет.

На апликацијата Airalo:

  1. Допрете Airmoney во горниот десен агол

    2. Допрете Активирајте ваучер


3. Внесете го кодот на ваучерот
4. Допрете Откупи

Вашиот ваучер е применет. Ако имате какви било прашања, слободно контактирајте со поддршката.

Поврзани прашања

Други теми

Сѐ уште ви треба помош?

Стапете во контакт со нас и нашиот тим за поддршка на клиентите ќе ви одговори веднаш.
Испратете ни порака
Авторски права Airalo © 2021
  • x