Дали можам да реинсталирам eSIM-картичка?

Повеќето eSIM-картички не може повторно да се инсталираат, што значи дека ако ја отстраните вашата eSIM-картичка може да наидете на грешка при обидот повторно да ја преземете.

Ви препорачуваме привремено да ја оневозможите eSIM-картичката кога не ја користите за да заштедите на потрошен интернет. Меѓутоа, штом еднаш ќе ја активирате, важноста на eSIM-картичката нема да престане.

Контактирајте со нас за повеќе информации.

Поврзани прашања

Други теми

Сѐ уште ви треба помош?

Reach out to us and our customer support team will get back to you in a jiffy.
Испратете ни порака
Авторски права Airalo © 2024