Hvordan installerer jeg et Airalo eSIM direkte på iOS-enheten?

Ikke alle iOS-modeller er eSIM-kompatible, så det er smart å kontrollere om enheten støtter eSIM før du begynner. Vennligst følg trinnene i denne artikkelen for å sjekke om iOS-enheten din støtter eSIM og er operatørulåst .

Etter at du har fått bekreftet at iOS-enheten støtter eSIM og den har en stabil internett-forbindelse, kan du fortsette med disse trinnene for å konfigurere et eSIM.

I. INSTALLERING

1. ÅPNE Airalo-appen.
  2. TRYKK PÅ Mine eSIM.
  3. TRYKK PÅ et eSIM du ønsker å installere.
  4. TRYKK PÅ Vis instruksjoner.
  5. TRYKK PÅ Direkte.
  6. TAP Installer eSIM.
  7. TRYKK PÅ «NESTE» for å gå gjennom trinnene i veiledningen.
  8. TRYKK to ganger på Fortsett.
  9. VENT noen minutter, slik at eSIM blir aktivert.
  10. TAP Ferdig.
  11. LEGG TIL et navn på mobilabonnementet til det nyinstallerte eSIM.
  12. TRYKK PÅ Sekundær.
  13. SKRIV INN Airalo eller et annet navn.
  14. TRYKK PÅ Ferdig.
  15. TAP Fortsett.
  16. VELG Primærlinje for anrop og tekstmeldinger.
  17. TRYKK PÅ Fortsett.
  18. VELG Primærlinje for iMessage og FaceTime.
  19. TRYKK PÅ Fortsett.
  20. VELG Airalo eSIM for mobildata.
  21. KONTROLLER at «Tillat bytting av mobildata» er slått av.
  22. TRYKK PÅ Fortsett.

Etter å ha fullført disse trinnene, vil du se en bekreftelse på at eSIM er vellykket installert. Når eSIM er installert, følg instruksjonene på eSIM-installasjonssiden for å sikre riktig tilkobling.

II. TILGANG TIL DATA

1. GÅ til Innstillinger.
  2. TAP Mobil eller mobil.
  3. TRYKK PÅ eSIM.
  4. KONTROLLER at eSIM er aktivert. Hvis ikke, trykk på Slå på denne linjen.
  5. KONTROLLER om du må aktivere dataroaming på enheten ved å åpne Airalo-appen og sjekke instruksjonene til ditt eSIM.
  6. SLÅ Dataroaming PÅ eller AV.
  7. GÅ tilbake til innstillingene for mobildata
  8. TRYKK PÅ Mobildata og velg ditt eSIM.

Ditt eSIM skal automatisk koble til et støttet mobilnettverk.

Du kan også se og følge instruksjonene for direkte eSIM-installering på iOS i denne videoen: SETT INN VIDEO Hvis du trenger hjelp, kan du kontakte kundestøtten. Vi hjelper deg gjerne.

Ønsker du en annen installasjonsmåte? Du kan bruke følgende metoder for installering: