Hvordan installerer jeg et Airalo eSIM manuelt på Samsung Galaxy-enheten?

Ikke alle Samsung Galaxy-enheter er eSIM-kompatible, så det er smart å kontrollere om enheten støtter eSIM før du begynner. Følg trinnene i denne artikkelen for å sjekke om Samsung Galaxy-enheten din støtter eSIM og er operatør- låst opp.

Etter at du har fått bekreftet at Samsung Galaxy-enheten støtter eSIM og den har en stabil internett-forbindelse, kan du fortsette med disse trinnene for å konfigurere et eSIM.

I. INSTALLERING

1. ÅPNE Airalo-appen.
  2. TRYKK PÅ Mine eSIM.
  3. TRYKK PÅ et eSIM du ønsker å installere.
  4. TRYKK PÅ Vis instruksjoner.
  5. TAP Manuell.
  6. SVEIP ned og TRYKK på Innstillinger.
  7. TRYKK på Tilkoblinger.
  8. TRYKK på SIM-kortadministrator.
  9. TRYKK PÅ Legg til eSIM.
  10. TRYKK PÅ Skann QR-kode.
  11. TAP Skriv inn aktiveringskoden.
  12. KOPIER aktiveringskoden fra Airalo-appen og lim den inn i aktiveringskode-feltet.
  13. TRYKK PÅ Ferdig.
  14. TRYKK PÅ Legg til.
  15. VENT noen minutter, slik at eSIM blir aktivert.

Etter å ha fullført disse trinnene, lukkes installasjonssiden. Når eSIM er installert, følg instruksjonene på eSIM-installasjonssiden for å sikre riktig tilkobling.

II. TILGANG TIL DATA

1. TRYKK PÅ Mobildata.
  2. VELG ditt eSIM.
  3. KONTROLLER om du må aktivere dataroaming ved å åpne Airalo-appen og sjekke instruksjonene til ditt eSIM.
  4. GÅ tilbake til Tilkoblinger.
  5. TRYKK PÅ Mobilnettverk
  6. SLÅ Dataroaming PÅ eller AV.
  7. KONTROLLER om du må oppdatere APN ved å åpne Airalo-appen og sjekke instruksjonene til ditt eSIM.
    • Hvis det står i APN-feltet at APN blir angitt autoamtisk, trenger du ikke å gjøre noe.
    • Hvis det er tekst i APN-feltet, må du oppdatere APN manuelt.
  8. GÅ tilbake til Tilkoblinger.
  9. TRYKK PÅ Mobilnettverk
  10. TRYKK PÅ Tilgangspunktnavn.
  11. TRYKK PÅ Legg til.
  12. SKRIV INN det nye APN i APN-feltet.
  13. TRYKK PÅ OK.
  14. SKRIV INN Airalo som APN sitt navn i navn-feltet.
  15. LA de andre feltene stå tomme.
  16. TRYKK på de tre prikkene øverst i høyre hjørne.
  17. TAP Lagre.

Ditt eSIM skal automatisk koble seg til et støttet mobilnettverk. Du kan også se og følge instruksjonene for manuell eSIM-installering på Samsung Galaxy i denne videoen: INSERT VIDEO

Hvis du trenger mer hjelp, kan du kontakte kundestøtten vår. De hjelper deg gjerne.

Ønsker du en annen installasjonsmåte? Du kan bruke følgende metoder for installering: