Jeg får ikke koblet til mitt eSIM på iOS-enheten

Hvis du erfarer problemer med å koble til et Airalo eSIM til internett på en iOS-enhet etter installasjonen, må du kontrollere om du har fullført alle trinnene for datatilgang som gjelder ditt eSIM.

Du finner dem i Airalo-kontoen din:

1. ÅPNE Airalo-appen.
  2. TRYKK PÅ Mine eSIM.
  3. TRYKK PÅ et eSIM du ønsker å installere.
  4. TRYKK PÅ Vis instruksjoner.
  5. SE etter instruksjonene for Tilgang til data.
Før du begynner på de følgende trinnene, må du bekrefte at eSIM-linjen er AKTIVERT og valgt for mobildata.
  1. GÅ til Innstillinger.
  2. TRYKK PÅ Mobil
  3. TRYKK PÅ eSIM.
  4. KONTROLLER at eSIM er aktivert. Hvis ikke, slå det PÅ.
  5. TRYKK PÅ Mobildata og velg ditt eSIM.

Slik kobler du til støttet nettverk:

1. GÅ til Innstillinger.
  2. TRYKK PÅ Mobil
  3. TRYKK PÅ eSIM.
  4. TRYKK PÅ Velg nettverk.
  5. DEAKTIVER Automatisk.
  6. VELG nettverket som er oppgitt i informasjonen for tilgang til data for ditt eSIM.

Slik oppdaterer du APN-innstillingene (hvis nødvendig):

KONTROLLER om du må endre APN på enheten ved å åpne Airalo-appen og sjekke instruksjonene til ditt eSIM.
  1. GÅ til Innstillinger.
  2. TRYKK PÅ Mobil
  3. TRYKK PÅ eSIM.
  4. TRYKK PÅ Mobildatanettverk
  5. SKRIV INN APN i APN-feltene.
  6. LA de andre feltene stå tomme.
  7. TRYKK PÅ Tilbakestill innstillinger hvis APN blir angitt automatisk.

Slik aktiverer du dataroaming (hvis nødvendig):

KONTROLLER om du må aktivere dataroaming på enheten ved å åpne Airalo-appen og sjekke instruksjonene til ditt eSIM.
  1. GÅ til Innstillinger.
  2. TRYKK PÅ Mobil
  3. TRYKK PÅ eSIM.
  4. SLÅ Dataroaming PÅ eller AV.
Etter at du har fulgt instruksjonene ovenfor, skal Airalo eSIM være tilkoblet internettet. Hvis du trenger mer hjelp, kan du kontakte kundestøtten vår. De hjelper deg gjerne.