Si mund ta heq një kartë eSIM nga pajisja ime iOS?

Mund t’i hiqni kartat eSIM nga pajisja në mënyrë të sigurt kur:

Nuk keni më një paketë aktive interneti për kartën eSIM

  • Kur blini një kartë eSIM nga Airalo, ka gjithmonë një paketë interneti që është gati të aktivizohet. Këtë mund ta shihni nga llogaria juaj (në aplikacionin Airalo ose në faqen e internetit) nëse ka akoma një paketën aktive interneti për kartën tuaj eSIM (që nuk ka skaduar akoma). Nëse është kështu, mos e fshini kartën eSIM nga pajisja.

Nuk mund ta përdorësh më

  • Disa karta eSIM nga Airalo mund të përdoren vetëm një herë dhe nuk mund të rimbushen. Këto karta eSIM mund t'i hiqni pas përdorimit. 
  • Nëse keni një kartë eSIM që nuk keni në plan ta përdorni më, mund ta hiqni në mënyrë të sigurt.  

Karta juaj e re eSIM është për të njëjtin shtet/rajon

  • Kur blini një kartë eSIM nga dyqani, do të merrni një kartë të re eSIM çdo herë. Karta e re eSIM do të nevojitet gjithmonë për t'u instaluar. Është gjithmonë më mirë të filloni ta instaloni në një fole të pastër për të mos e ngatërruar se cila kartë eSIM është në pajisje. 

Për t'i hequr kartat eSIM nga pajisja, shkoni te parametrat celulare të pajisjes, prekni kartën eSIM që dëshironi të fshini dhe zgjidhni "Hiq planin e internetit celular". Në varësi të pajisjes, mund të jetë edhe "Hiq kartën eSIM", "Fshi planin celular", ose diçka e ngjashme.

Për udhëzimet hap pas hapi se si të hiqni eSIM nga pajisjet iOS, ju lutemi referojuni 'Si mund të heq një eSIM nga iOS im pajisje?'.

Nëse keni ndonjë pyetje, ju lutemi mos ngurroni të kontaktoni me mbështetjen .  

Pyetje të ngjashme

Tema të tjera

Ju duhet akoma ndihmë?

Na kontaktoni dhe ekipi ynë i mbështetjes së klientit do t'ju kontaktojë sa hap e mbyll sytë.
Na dërgoni një mesazh
Të drejtat e autorit Airalo © 2021
  • x