Останете поврзани, без разлика каде патувате, по прифатливи тарифи | Обединети Арапски Емирати | burj-mobile-7days-1gb-mk

На нашите eSIM-картички им веруваат над 10.000.000 луѓе низ светот

Google play store icon
Apple store icon
Star
Star
Star
Star
Star
Star
Од 300,000+ рецензии

Обединети Арапски Емирати Обединети Арапски Емирати

Burj Mobile

 • ПОКРИЕНОСТ

  Обединети Арапски Емирати

 • МОБИЛЕН ИНТЕРНЕТ

  1 GB

 • ВАЖНОСТ

  7 дена

 • ЦЕНА

  $4.50 USD

Достапни пакети за надополнување

Поддржани земји

 • Обединети Арапски Емирати

  Обединети Арапски Емирати

Дополнителни информации

 • МРЕЖА

  Etisalat

 • ТИП ПЛАН

  Само мобилен интернет

 • ПОЛИТИКА ЗА АКТИВИРАЊЕ

  Периодот на важност започнува кога eSIM-картичката ќе се поврзе со која било поддржана мрежа.

 • eKYC (ПРОВЕРКА НА ИДЕНТИТЕТОТ)

  Задолжително - Привремен

 • ПЕРИОД НА ВАЖНОСТ НА eKYC

  24 часа

 • ОГРАНИЧУВАЊА ЗА ДОКУМЕНТИ ЗА eKYC

  This eSIM is for travelers to the United Arab Emirates. UAE Citizens are not eligible to purchase.

 • ОПЦИЈА ЗА НАДОПОЛНУВАЊЕ

  Достапно

 • ДРУГИ ИНФОРМАЦИИ

  This eSIM is for travelers to the United Arab Emirates.

$4.50 USD
$4.50 USD

Како функционира Airalo

how does airalo work item

Преземете ја апликацијата

how does airalo work item

Изберете ја дестинацијата и пакетот

how does airalo work item

Инсталирајте ја eSIM-картичката

how does airalo work item

Активирајте ја eSIM-картичката

Зошто Airalo?

Моментално поврзување

Моментално поврзување

Купете ја вашата eSIM-картичка од секаде

Star
Star
Star
Star
Star

by Dr.Jolin

Спасувач на животот!

Ох, го сакам 21-от век! Може да патувате во далечна земја каде што би потрошиле стотици долари на интернет преку роаминг ИЛИ може да ја преземете оваа апликација, да преземете eSIM и да активирате локален давател на интернет-услуги за неколку минути за цена од две кафиња! Обожавав да лизгам низ апликацијата за запознавање среде Санто Доминго додека туристите наоколу очајнички бараа бесплатна Wi-Fi мрежа.
Глобална покриеност

Глобална покриеност

Поврзете се во над 200 земји и региони низ светот

Star
Star
Star
Star
Star

by BCGregory

Фантастично искуство!

Патував низ светот неколку години и бев во 45 земји. Airalo е најлесната, најкорисната и најисплатливата опција за патување во странство што ја имам најдено досега. Нема веќе барање локални SIM-картички и менување броеви коишто потоа треба да им ги соопштувам на членовите на семејството и пријателите за да стапат во контакт со мене додека сум во странство ако тоа им е потребно. Искрено, имам големи очекувања за вакви услуги, а AIRALO ги исполни сите со одлични оцени!
Прифатливо и транспарентно

Прифатливо и транспарентно

Без скриени трошоци и целосно припејд

Star
Star
Star
Star
Star

by David Schouten

Исклучително корисна апликација за патниците!

Оваа апликација е неверојатно корисна кога патувате. Има eSIM-картички за речиси секоја земја на светот и нуди голема флексибилност во однос на цените и времетраењето. Ја користев неколкупати и сум презадоволен. Дури ја користев неколкупати и на крајот на месецот, откако го потрошив мобилниот интернет од мојот редовен оператор и поевтино ми е да купам неколку MB преку Airalo отколку преку мојот оператор. Ви препорачувам да си инсталирате eSIM-картичка пред да тргнете на вашето патување за да добиете мобилен интернет веднаш кога ќе слетате на вашата дестинација!
Деноноќна поддршка секој ден во годината

Деноноќна поддршка секој ден во годината

Нашиот тим за поддршка е достапен секој ден во сите временски зони

Star
Star
Star
Star
Star

by Levy Borromeo

Корисничката услуга беше навистина одлична.

Имав одлично искуство со моето прашање поради брзите одговори, деталните и корисни објаснувања, а мојот проблем беше брзо решен. Исто така, почувствував дека го имате клиентот на ум во текот на процесот. Одлично искуство во целина и многу сум задоволен од производот.

Дали сте спремни да ги пробате eSIM-картичките и да го промените начинот на кој останувате поврзани?

Преземете ја апликацијата Airalo за да купувате eSIM-картички, да управувате со нив и да ги надополнувате секогаш и секаде!

Airalo | Download mobile app
Airalo | Use your Free Credit

Искористете го бесплатниот кредит.

Може да заработите USD $3.00 Airmoney ако го споделите кодот за препорака со пријателите.