Saan PDP-todennusvirheen

PDP-todennusvirhe voi liittyä asetuksiin tai eSIMin dataan/voimassaoloon.  Tarkista, tuottaako joku seuraavista ongelmia:
  • APN on määritetty eSIMin asennussivun tietojen mukaisesti, jos se vaaditaan (kaikki pieniä kirjaimia ja yhtenä sanana)
  • eSIMillä on jäljellä dataa: jos yrität muodostaa yhteyden, kun dataa ei ole jäljellä, voit saada tämän virheen
  • Laitteesi on yhdistetty tuettuun verkkoon eSIMin asennussivun mukaisesti
Löydät eSIMin asennussivun ja kaikki tiedot siirtymällä kohtaan Omat eSIMit > Tiedot > Asenna eSIM ja selaamalla alaspäin. Tässä tapauksessa nollaa verkkoasetukset. Jos yllä olevat vaiheet eivät auta, kokeile nollata verkkoasetukset*:
  • Sirry laitteen asetuksiin
  • Siirry kohtaan Yleiset
  • Siirry kohtaan Nollaa
  • Siirry kohtaan Nollaa verkkoasetukset
  • Käynnistä laite uudelleen
*Verkkoasetusten nollaaminen nollaa olemassa olevat Wi-Fi-verkot ja salasanat, matkapuhelinasetukset ja VPN- ja APN-asetukset.
Jos ongelma toistuu, pyydä meiltä lisää apua. Jos sinulla on kysyttävää, olet tervetullut ottamaan yhteyttä tukeen.