Sain Tämän operaattorin matkapuhelinsopimuksia ei voi lisätä -virheilmoituksen

Tämä virhe saattaa ilmetä, jos yrität asentaa eSIMin verkkolukittuun laitteeseen.  Voit tarkistaa seuraavasti, onko laitteesi lukittu:
  1. Siirry kohtaan Asetukset > Yleiset ja napauta Tietoja.
  2. Kohdassa Operaattorilukitus tulisi olla ilmoitus Ei SIM-rajoituksia. Jos tätä ilmoitusta ei näy, pyydä operaattoria avaamaan laitteesi lukitus.
Jos olet vahvistanut operaattoriltasi, että laitteesi ei ole lukittu, ota yhteyttä tukeen