Jeg får feilmeldingen «Koden er ikke lenger gyldig»

Denne feilmeldingen vises når du forsøker å legge til et eSIM som har blitt lagt til tidligere, eller hvis QR-koden bare ble delvis skannet på grunn av svak tilkobling.

For å kunne bekrefte om eSIM har blitt installert eller ikke kan du gjøre følgende:

• Gå til Innstillinger
  • Gå til Generelt
  • Trykk på Om og bla nedover

Hvis eSIM er installer og slått på, skal du kunne se ICCID [NUMBER] + et ektra siffer såfremt eSIM-linjen er «På» under dine mobilabonnementer.

Husk at hvis eSIM har blitt fjernet, er det ikke mulig å installere det på nytt. Det vil ikke fungere!

Hvis du derimot installerer eSIM for første gang, kan denne feilmeldingen indikere svk tilkobling, aktivert VPN eller for mange installerte eSIM på enheten.

Utfør følgende trinn for å installere eSIM på riktig måte:

1. Deaktiver all VPN
  2. Sørg for å ha en god og stabil internett-tilkobling
  3. Fjern alle eSIM du ikke lenger bruker
  4. Kontroller at programvaren er oppdatert til siste versjon
  5. Prøv å installere et eSIM ved å bruke en annen installasjonsmåte enn du tidligere har brukt

Hvis du trenger hjelp, kan du gjerne kontakte oss