Jeg får feilmeldingen «Kunne ikke utføre endring av mobilabonnement»

Feilmeldingen Kunne ikke utføre endring av mobilabonnement handler om en installeringsfeil som kan ha følgende ulike årsaker: 1. For mange installerte eSIM på enheten. eSIM-kompatible enheter lar deg installere flere eSIM. Men avhengig av enhetsmodellen kan antall aktive eSIM som du kan ha på samtidig, variere. For eksempel kan iPhone-telefoner lagre fra 5 til 10 eSIM avhengig av enhetens lagringsplass. For mer informasjon kan du kontakte telefonens produsent.
  •  Sett at du har bekreftet at du har fylt enhetens eSIM-lagringsplass. Da kan du fjerne gamle eSIM fra enheten. Du kan finne en veiledning for hvordan du fjerner eSIM, her: Slik fjerner du et eSIM fra iOS-enheten
2. Mobildata er daktivert i enhetens innstillinger 3. Forsøker å installere et eSIM som allerede er installert: De fleste eSIM kan bare installeres én gang.
  • Du kan finne ut om et eSIM er installert på enheten ved å gå til Innstillinger GenereltOm> Bla ned for å finne ICCID (det er et nummer med 20 siffer som starter med 89XXXXXXXXXXXXXXXXXX, og slutter med et tilfeldig tall). Hvis du finner ut at ICCID har blitt installert, kan det hende du må gjøre noen justeringer for å oppnå en tilkobling. Du finner all informasjon på eSIM-installeringssiden.
4. Dårlig tilkobling under installering av eSIM. Dette skjer ofte når man bruker skipets wi-fi eller offentlig wi-fi. Hvis problemet fortsetter, kan du gjerne kontakte kundestøtten.