Jeg opplever trege nettverkshastigheter

Hastigheten bestemmes av dekning, overbelastning og prioritering hos den lokale operatøren.

Hvis eSIM krever at du legger til eller oppdaterer APN-innstillingene manuelt – og hvis dette ikke gjøres korrekt – kan det oppleves som at tilkoblingen er treg, mens problemet faktisk er at eSIM ikke ble konfigurert riktig.

Hvis du erfarer lave nettverkshastigheter, kan du kontrollere om du har oppfylt alle kravene på installasjonssiden til eSIM. Deretter fortsetter du på følgende måte:

Hvis du erfarer lave nettverkshastigheter etter at du har gått gjennom de ovenstående punktene, kan du prøve følgende:

• Velg 3G for enheten bare hvis tilgjengelig

• Slå flymodus på og av igjen

Hvis ditt eSIM støtter flere enn ett nettverk, kan du også prøve å velge et annet nettverk enn det du er tilkoblet, for å sjekke om du får bedre tjenester der.

Hvis du har spørsmål, kan du gjerne kontakte brukerstøtten.