Kan jeg bruke iMessage med eSIM?

Ja, du kan bruke iMessage med ditt eSIM.

Husk at du kanskje må tilbakestille iMessage etter at du har installert eSIM. Det gjør du på følgende måte:

1. Gå til Innstillinger på enheten din

2. Gå til Meldinger

3. Slå iMessage AV

4. Slå iMessage PÅ igjen

5. Trykk på Send og motta

6. Fjern krysset ved nummeret og sørg for at e-postadressen din er krysset av. På den måten vil du bare sende og motta meldinger med iMessages via datatilkobling.

Når du ikke lenger har behov for eSIM-kortet ditt og ønsker å bytte tilbake til ditt primære SIM-kort, kan du gjøre det ved å følge disse trinnene: Innstillinger > Meldinger > Send og motta og sjekk telefonnummeret ditt på nytt.

Du kan også se videoen vår nedenfor for mer informasjon:

Hvis du har spørsmål, må du gjerne kontakte kundestøtten.