Hvor mange eSIM kan jeg installere?

eSIM-kompatible enheter lar deg installere flere eSIM. Avhengig av hvilken modell du har, vil antallet aktive eSIM du kan ha på samme tid, variere. Enheter med Dual Active Dual SIM Standby lar deg installere flere eSIM når som helst. En iPhone kan for eksempel ha mellom fem og ti eSIM, mens Samsung Galaxy, Google Pixel, Huawei og andre Android-enheter kan ha mellom fem og syv eSIM. Men antall aktive eSIM du kan ha på enheten, endres avhengig av modellen. Med iPhone 13 og nyere og Google Pixel 7 og nyere kan du bruke dobbel-SIM med enten to aktive eSIM eller ett nano-SIM og ett eSIM. iPhone 12-modeller, iPhone 11-modeller, iPhone XS, iPhone XS Max og iPhone XR har dobbel-SIM med ett nano-SIM og ett eSIM, men du kan bare ha ett aktivt eSIM om gangen. På de fleste Android-enhetene kan bare ett eSIM være aktivert. På Google Pixel 7 og nyere modeller derimot kan du bruke to eSIM-profiler på samme tid så lenge det er tillatt av operatøren. Hvis du trenger mer hjelp, kan du kontakte kundestøtten vår. De hjelper deg gjerne.