Jeg oplever en “PDP-godkendelsesfejl”

En PDP-godkendelsesfejl kan være relateret til dine indstillinger eller eSIM-data/gyldighed.  Tjek, om du har oplevet følgende ting:
  • Om nødvendigt indstilles APN i henhold til oplysningerne fra din installationsside for eSIM (alle små bogstaver og i ét ord)
  • Du har resterende data på dit eSIM: Hvis du forsøger at oprette forbindelse, mens der ikke er resterende data, kan du støde på denne fejl.
  • Du er tilsluttet det understøttede netværk som anvist på din installationsside for eSIM
For at finde installationssiden for eSIM og alle detaljerne skal du gå til Mine eSIMs > Oplysninger > Installer eSIM og rul ned på siden. I dette tilfælde skal du nulstille dine netværksindstillinger. Hvis ovenstående trin ikke hjælper, kan du prøve at nulstille dine netværksindstillinger*:
  • Gå til Indstillinger på din enhed
  • Gå til Generelt
  • Gå til Nulstil
  • Gå til Nulstil netværksindstillinger
  • Genstart din enhed
*Nulstilling af netværksindstillinger nulstiller eksisterende wi-fi-netværk og adgangskoder, mobilindstillinger og VPN- og APN-indstillinger.
Hvis problemet fortsætter, bedes du kontakte os for yderligere hjælp. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte support