Hvordan får jeg adgang til internettet med et eSIM fra Airalo på en Google Pixel-enhed?

Hvis du har problemer med at forbinde dit eSIM fra Airalo til internettet på en Google Pixel-enhed efter installationen, skal du sørge for, at du har gennemført trinnene for adgangsdata for dit eSIM.

Du kan finde dem på din Airalo-konto:

1. ÅBN Airalo-appen.
  2. TRYK PÅ Mine eSIMs.
  3. TRYK PÅ det eSIM, du vil installere.
  4. TRYK PÅ Se instruktioner.
  5. SE efter Adgangsdata instruktioner.

Inden du fortsætter med de følgende trin, skal du bekræfte, at eSIM-forbindelsen er AKTIVERET og valgt til mobildata.

1. GÅ til Indstillinger.
  2. GÅ til Netværk og internet.
  3. TRYK PÅ SIMs.
  4. SØRG FOR, at eSIM er aktiveret. Hvis ikke, skal du slå den TIL.
  5. SLIP TIL Mobildata.

Forbind til det understøttede netværk:

1. GÅ til Indstillinger.
  2. GÅ til Netværk og internet.
  3. TRYK PÅ SIMs.
  4. TRYK PÅ dit eSIM.
  5. DEAKTIVER Automatisk valg af netværk.
  6. VÆLG det netværk, der er angivet i dit eSIMs oplysninger om Adgangsdata .

Opdater APN-indstillingerne (om nødvendigt):

TJEK, om du skal ændre APN på din enhed ved at åbne Airalo-appen og se dine eSIM-instruktioner.

1. GÅ til Indstillinger.
  2. GÅ til Netværk og internet.
  3. TRYK PÅ SIMs.
  4. TRYK PÅ dit eSIM.
  5. TRYK PÅ adgangspunktets navn.
  6. TRYK PÅ ikonet +.
  7. INDTAST det nye APN i feltet til APN.
  8. TRYK PÅ OK.
  9. INDTAST Airalo som etiket for APN i feltet Navn.
  10. LAD de andre felter være tomme.
  11. TRYK PÅ <menuen med tre prikker i øverste højre hjørne
  12. TRYK PÅ Gem.
  13. SØRG for, at det tilføjede APN er valgt.

Aktivering af dataroaming (om nødvendigt):

TJEK, om du skal aktivere Dataroaming på din enhed ved at åbne Airalo-appen og se dine eSIM-instruktioner.

1. GÅ til Indstillinger.
  2. GÅ til Netværk og internet.
  3. TRYK PÅ SIMs.
  4. TRYK PÅ dit eSIM.
  5. SKIFT Roaming TIL eller FRA.

Når du har fulgt instruktionerne ovenfor nøjagtigt, bør dit Airalo eSIM være forbundet til internettet.

Hvis du har brug for mere hjælp, bedes du kontakte vores supportteam, så hjælper vi dig gerne.