Jeg oplever fejlen “Denne kode er ikke længere gyldig”

Denne fejlbesked vises, når du forsøger at tilføje et eSIM, der allerede er blevet tilføjet, eller når en QR-kode kun blev scannet delvist på grund af dårlig forbindelse.

For at bekræfte, om eSIM er blevet installeret eller ej, skal du fortsætte som nedenfor:

• Gå til Indstillinger
  • Gå til Generelt
  • Tryk på Om, og rul ned

Hvis eSIM er installeret og slået til, bør du kunne se ICCID [NUMBER] + et ekstra ciffer, så snart forbindelsen til eSIM er “Til” under dine mobilabonnementer.

Bemærk, at hvis eSIM er blevet fjernet, og du prøver at geninstallere det, vil det ikke være muligt!

På den anden side, hvis du er ved at installere eSIM for første gang, kan denne fejlbesked skyldes en dårlig forbindelse, at VPN er aktiveret, eller at der er installeret for mange eSIMs på enheden.

Følg nedenstående trin for at installere dit eSIM korrekt:

1. Deaktiver enhver VPN
  2. Sørg for, at du har en god og stabil internetforbindelse
  3. Fjern alle de eSIMs, du ikke længere vil bruge
  4. Tjek, om softwaren er opdateret til den nyeste version
  5. Prøv at installere et eSIM via en anden metode end før

Hvis du har brug for hjælp, bedes du kontakte os